60-vuotis kortti miehelle

Eikä tainnut kortti ennättää. Hän ei käytä koruja ei erityisemmin urheile tai ei ole mitään erityisiä mielenkiinnon kohteita.


Saronin Kortit Salesdesign Onnittelut 60 Vuotiaalle Blues Miehelle

Kohokuvioin sydämen ja laitoin kultaista Distress stainia kohokuviointiin.

. Nyt toivon että tuoksu sen. 60-vuotis kortti miehelle. Neljäkymppisenä elämä on vielä täynnä jännitystä.

60- vuotiaalle miehelle joka arvostaa laatua voi lahjana toimia Diamond viskilasipakkaus tai vaikka viskilasi omalla kaiverruksella vai miltä kuulostaa irralliset kolikot keräävä Merikrotti. Juopa juomaa kuohuvaista leivosta makeaa maistele. Tyttö taivahan takana kuin keiju satumaan.

Siis pala nisua mulle. Kiitos näistä ihanista vuosista. Kyseessä on mies jolla oikeastaan jo on kaikkea mahdollista.

Sydämellä ikinuoren siirtää vaikka ison vuoren. Ketjussa muistojen kultaisten tämä hetki helmenä loistaa ja kaikki kukkaset kauneimmat. Lähettänyt Maissi klo 1834.

Tässä mä sitä kirjoitan ja kohta sen Sulle posti jo lennättää Päivänpaiste poskillesi kunniata vuosillesi Onnen kukkasen kauniin taitan mielin lämpimin sinulle laitan - Onneks olkoon käyty matka kepein jaloin eespäin jatka. Tausta joulu koriste syntymäaika postikortti joulukortti kukka sapluuna onnittelut. 7 502 Ilmaisia kuvia aiheesta Onnittelukortti.

Ilmaisia kaupallisessa käytössä Viittauksia ei tarvita Tekijänoikeuksista vapaita. Sen Sulle tahdon ojentaa. Olkoon tämän päivän onni aina pysyvää.

Nimittäin minun pitäisi keksiä mieheni kanssa mieheni isälle 60 -vuotis lahja. Onnenhetket joskus haihtuu häviää. Mitä etiketti säännöt sanovat 60 v juhlien kutsusta jossa sanotaan että kukkien ja kippojen sijaan muistamiset juhlatilille k Kumman annan tilitositteen tai kortin kuoressa.

Vuosista ei kannata huolta kantaa paljon viel 60-kymppiselle elämä antaa. Vuodet vierii omia polkujaan aika rientää omaa kulkuaan. Tein sein aika yksinkertaisella tyylillä mutta näin kaunis maisema ei mielestäni muuta kaipaakaan.

Jos lahja on mummolle sitten se voisi olla mummo-pehmolelu. Minnan innostamana tein 60-vuotis miehelle Stampscapesin leimasimilla. Jos kortti on kohdistettu esim kuntoiluun olisin aika pettynyt koska lahja velvottaisi minut harrastamaan jotain mistä en pidä.

Tällainen siitä sitten tuli. Ei koskaan se seisahtua voi se kauniita muistoja mieleen toi. Lähetä kortti sähköpostiin facebookiin tai viestinä suoraan kännykkään.

Unohtanut ole en synttäriä oman siskosen. Leikkasin veitsellä kahden paperin keskelle viiltoja ja taitoin viiltojen reunat. Syntymäpäiväruno on kiva tapa juhlistaa merkkipäivää.

Taas syntymäpäivää vietetään kahvit vaikkapa keitetään. Iloa sulle toivoen kannan syliisi kiitoksen. Tai en mitään en ole ikinä näin tyhjin kourin juhlaan lähtenyt kirjekuor kortin ja sekin muodossa yleensä ja mikä on tänä päivänä se ruokajuhliin lahjan arvo minä ajattelin laittaa 200 e minulta.

Tein hieman rokahtavamman kortin miehelle ja toivomuksena oli tehdä vintagetyylinen kortti jossa on sydän. Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä. Samaan tyyliin kuin viikon aiemmat kortit siirtyi tämäkin kuva samanlaiselle korttipohjalle hyväksi havaittu.

Kiinalainen sananlasku Jos ei elämä opeta muuta niin ainakin hidastamaan vauhtia. Tein sein aika yksinkertaisella tyylillä mutta näin kaunis maisema ei mielestäni muuta kaipaakaan. Hän on ylemmässä asemassa työpaikalla joten ei hän ihan köyhä ole.

60- vuotis syntymäpäiväänsä viettävää voi myös muistaa hieman hillitymmällä elämyslahjalla miltä kuulostaa panssariajotunti tai oman. Syyskuuta 2012 klo 1300 Anne B. Sois Sulle päivän iloisen.

Sinun on satujen saari sinun on onnen valtakunta auringon hymy kasvoillaan Ystäväni sinä se olet. Älä naura vanhuudelle rukoile että saavuttaisit sen. 30 v 40 v 50 v 60 v 70 v.

Miten lienee mahdollista liekö totta lainkaan. Tuo kortti 60-vuotiaalle miehelle oli kerrassaan upea värityksineen kaikkineen sitä jäi vain katselemaan. Vuosista ei kannata huolta kantaa paljon viel 60-kymppiselle elämä antaa.

Minnan innostamana tein 60-vuotis miehelle Stampscapesin leimasimilla. Takana lilana heijasteleva dvd-levy. Lahjaksi naiselle miehelle.

Nykyään on myynnissä erilaiset käsintehdyt pehmolelut. Ja lisää pukkaa. 30-vuotispäivälahjat 30-vuotispäivälahjaideat Yksilöidyt lahjat elämyslahjat hauskat lahjat Smylafi.

60-vuotis kortti miehelle. Vuodet vierii omia polkujaan aika rientää omaa kulkuaan. Taatusti saavun hetken päästä.

Lähettänyt Maissi klo 1834 6 kommenttia. Tänään prinsessa-häitä katsellessani leikkaa näpersin tämän 3d-kuvan. Löydä kuvia aiheesta Syntymäpäiväkortti.

Vaik heti en pääsis tulemaan älä suotta ala suremaan. Tois iloa Sun elämään.


25 Vuotis Onnittelut


Kylilla Ja Kotosella Viisauksia Viisikymppiselle


Lovedone Onnittelukortti 50 Vuotiaalle Miehelle Cards Masculine


Saronin Kortit Salesdesign


44 Viisauksia Ideas Words Quotes Thoughts


Paperi Ja Kangas


Ysikymppiset Onnittelut Gailia Vuodatus Net


Onnittelukortti Syntymapaivakortti 50 Vuotiaalle Miehelle Cards Symbols Letters


Saronin Kortit Salesdesign


Runoja 60 Ja 70 Vuotiaalle Onnittelurunoja 60 V 70 V


Runoja 60 Ja 70 Vuotiaalle Onnittelurunoja 60 V 70 V


Saronin Kortit Salesdesign


Synttarikortti Aiheiset Blogit Blogit Fi


20 60v Ideas Syntymapaivakortti Askartelu Kortti


50 Vuotis Kortti Rider Power


Syntymapaivakortti 80 V Poika Kivapiha Verkkokauppa


Onnittelukortti Onnittelukortit Miehille Miehelle Crafts Cards Tableware


Tarkeinta Ei Ole Paamaara Vaan Matka Kortti 60 Vuotiaalle Miehelle


Paperikissa Kortti 60 Vuotiaalle Miehelle


Kortti Askartelu Postaukset Blogit Fi


Tarkeinta Ei Ole Paamaara Vaan Matka Kortti 60 Vuotiaalle Miehelle


10 Vuotiaalle Pojalle Armiida Yrittaa Vuodatus Net


60 Vuotiaalle Miehelle Piti Parit Kortit Tehda Kun Kyseltiin Miikun Kivat Vuodatus Net


50 Vuotis Onnittelukortti Kaveriporukalta Book Cover Art


20 60v Ideas Syntymapaivakortti Askartelu Kortti


Tarkeinta Ei Ole Paamaara Vaan Matka Kortti 60 Vuotiaalle Miehelle


Saronin Kortit Salesdesign 60 Vuotiaalle Miehelle Blues Aiheinen Onnittelukortti


Saronin Kortit Salesdesign


Saronin Kortit Salesdesign


Syntymapaivakortti 40 Vuotiaalle Alkuperainen Idea Korttiin Loytyi Apapermelody Blogspot Com Frame Decor Home Decor


Synttarikortti Veljelle Armiida Yrittaa Vuodatus Net


Syntymapaivakortti 40 V Poika Kivapiha Verkkokauppa

0 Response to "60-vuotis kortti miehelle"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel